• Rotterdam
 • Solliciteren is gesloten
 • Opdrachtnummer: Z 19264

Erasmus Universiteit Rotterdam

Voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn we op zoek naar een

Senior Netwerkbeheerder

Opdrachtomschrijving:

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Voor het Netwerk Team van de afdeling Generic IT Services zoeken wij tijdelijk extra capaciteit in de persoon van een ervaren senior netwerkbeheerder.

De senior netwerkbeheerder beschikt over een brede kennis van en ervaring met complexe IP netwerken, twin datacenter concepten en security maatregelen. Hij/zij zal ingezet worden binnen het Netwerk Team van de afdeling Generic IT Services (5fte) en ondersteunen bij het uitvoeren van een diversiteit aan werkzaamheden en taken, waaronder het ondersteunen en adviseren van de netwerkarchitect en de teamleider. Ervaring in de universitaire wereld en de uitdagingen die daar spelen komt daarbij goed van pas.

Je bezit de volgende kerncompetenties:

 • Samenwerkingsvaardig
 • Communicatief
 • Analytisch
 • Accuraat
 • Zelfstandig
 • Pro-actief.

Eisen en wensen

 1. Je hebt in de afgelopen 2 jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de Erasmus Universiteit Rotterdam;
 2. Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau;
 3. Je beschikt over het certificaat Cisco CCNP en Cisco CCNA;
 4. Je hebt minimaal 60 maanden aantoonbare ervaring als Senior Netwerk beheerder;
 5. Je beschikt over minimaal 48 maanden aantoonbare ervaring met grote en complexe en gezoneerde netwerken en twin data center concepten;
 6. Je hebt minimaal 48 maanden aantoonbare ervaring met Fortinet firewall, Aruba Clearpass en Infoblox IPAM producten;
 7. Je beschikt over minimaal 48 maanden aantoonbare ervaring met SURFnet producten zoals eduroam, eduVPN, SURFnet lichtpaden en internet.
Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Voeg een motivatiebrief van maximaal 2 pagina’s A4 en CV van maximaal 3 pagina’s A4, enkelzijdig, lettergrootte 10 toe (PDF). Ten aanzien van referenties de vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Vermeld het opdrachtnummer op je eventuele reactie. Stuur je CV en motivatiebrief voor 14 juni 2021 naar ons administratiekantoor zp@jong-en-ko.nl
Overige informatie in verband met Corona 
In verband met de richtlijnen van het RIVM, werken onze collega’s waar mogelijk thuis. Komt de kandidaat in aanmerking voor een interview, dan plant de opdrachtgever vooralsnog een video-gesprek in met de kandidaat. Er zal tijdig contact worden opgenomen om de instructies hiervoor door te nemen. De kandidaat voert het gesprek alleen. 
 • Begindatum: 1 juli 2021
 • Einddatum opdracht: 31 december 2021
 • Optie tot verlenging: ja, 1×6 maanden
 • Standplaats: Rotterdam
 • Uren: 36 uren per week
 • Gesprek: 16 juni t/m 25 juni as.
Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je mail. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.  
Nadere informatie verkrijgbaar bij team ZP&co 085 – 877 02 67.  
ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP’ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP’ers. Wij hebben ze. Meld jouw vacature aan op ons administratiekantoor zp@jong-en-ko.nl Met een achterban van ruim 14.000 ZZP’ers heeft de coöperatie altijd een oplossing.


Senior Netwerkbeheerder/ Erasmus Universiteit Rotterdam/  GL/ Negometrix3 / 178896

Tagged as: ICT en IT