• Leeuwarden/ thuis
 • Solliciteren is gesloten
 • Opdrachtnummer: Z 20140

Centraal Justitieel Incassobureau

Voor het Centraal Justitieel Incassobureau zijn we op zoek naar een    

 

Project Consultant ‘Hybride werken’

Opdrachtomschrijving:

Het CJIB is een relatief jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Justitie en Veiligheid en is gevestigd te Leeuwarden. Ruim 1200 gedreven medewerkers zorgen dat onze taken op de juiste wijze en binnen de beschikbare middelen uitgevoerd worden.

Het CJIB groeit naar een hybride werkcultuur toe. Dat betekent dat we gaandeweg leren, ontdekken en aanpassen. Hoewel er hard gewerkt wordt aan voorzieningen die hybride werken ondersteunen, zijn we pas net op weg op een pad dat nog een aantal jaar zal duren. Het is daarom belangrijk dat we in gesprek blijven over wat werkt voor de medewerkers en het werk. De komende periode volgen we hierin de stappen van ontmoeten- opbouwen-optimaal hybride werken waarin we steeds meer toebewegen naar een hybride werkcultuur. Het project is hierin de centrale plek waar deze ontwikkelingen bij elkaar komen en van waaruit ook de 3 verschillende pijlers Behaviour, Bricks & Bytes in samenspraak met de verschillende business units ingevuld worden.

Als Project consultant ben je verantwoordelijk voor de succesvolle voorbereiding, realisatie én evaluatie van project gerelateerde producten. In het geval van deze vacature betreft dit een project rondom Hybride werken. Dit houdt concreet in dat je binnen dit omvangrijke en complexe project op onderdelen als huisvesting, ICT inrichting, leiderschap en gedrag van medewerkers aanspreekpunt bent om stukken uit te werken en memo’s voor te bereiden tot besluitvorming. In dit traject zoeken we iemand die in staat is om een opdracht op te pakken en tot een goed einde te brengen i.s.m. materiedeskundigen. Je vervult een coördinerende, motiverende en faciliterende rol richting de projectteamleden.

Je bezit de volgende kerncompetenties:

 • Flexibel;
 • gestructureerd;
 • sociale vaardigheden;
 • analytisch;
 • overzicht houden.

Eisen en wensen: 

 1. Je beschikt over een HBO diploma;
 2. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 3. Je hebt aantoonbare ervaring met het schrijven van (beslis)notities op basis waarvan het management een beslissing kan nemen;
 4. Je hebt kennis en ervaring in trajecten rondom hybride werken (en de impact daarvan op een organisatie);
 5. Je beschikt over werkervaring binnen het publieke domein;
 6. Je hebt ervaring met projectmatig werken;
 7. Je beschikt bij voorkeur over Agile Devops ervaring.
wie jij bent! Voeg een motivatiebrief van maximaal 2 pagina’s A4 en CV van maximaal 3 pagina’s A4, enkelzijdig, lettergrootte 10 toe (PDF). Ten aanzien van referenties de vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Vermeld het opdrachtnummer op je eventuele reactie. Stuur je CV en motivatiebrief voor 28 juli 2021 naar ons administratiekantoor zp@jong-en-ko.nl 
Overige informatie in verband met Corona 
In verband met de richtlijnen van het RIVM, werken onze collega’s waar mogelijk thuis. Komt de kandidaat in aanmerking voor een interview, dan plant de opdrachtgever vooralsnog een video-gesprek in met de kandidaat. Er zal tijdig contact worden opgenomen om de instructies hiervoor door te nemen. De kandidaat voert het gesprek alleen. 
 • Begindatum: Z.s.m.
 • Einddatum opdracht: 31 december 2021 
 • Optie tot verlenging: Ja, n.t.b.
 • Standplaats:  Leeuwarden/ thuis
 • Uren :  36 uren per week  
 • Gesprek:  2 t/m 6 augustus  
Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je mail. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.  
Nadere informatie verkrijgbaar bij team ZP&co 085 – 487 85 00.  
ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP’ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP’ers. Wij hebben ze. Meld jouw vacature aan op ons administratiekantoor zp@jong-en-ko.nl Met een achterban van ruim 14.000 ZZP’ers heeft de coöperatie altijd een oplossing. 
 
Project Consultant ‘Hybride werken’ / 85 maar schaal 11 /  CJIB / Aeves / Kwame 28 juli 12:00 uur!! 

Tagged as: Beleids- en Adviesdiensten, Consultancy, ICT en IT, Projectmanagement