• Groningen
 • Solliciteren is gesloten
 • Opdrachtnummer: Z 21213

provincie Groningen

Voor de Provincie Groningen zijn we op zoek naar een     

  

Consulent Agroprogramma

  

De Organisatie
Wij zetten ons in voor een prettige werk- en leefomgeving voor alle Groningers! De provincie doet het werk waarvoor het Rijk te groot is en de gemeenten te klein. Maar dit doen wij niet alleen. We werken samen met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties hard aan alle uitdagingen waar we in Groningen voor staan. Zo verzilveren we kansen op het gebied van leefbaarheid, economie, vergroening, digitalisering en ecologie.

Al ruim 400 jaar zetten we ons in voor Groningen. Door te zorgen voor onze natuur, landschap en woningbouw. Maar ook door wegen aan te leggen en te onderhouden. We ondersteunen culturele activiteiten en organisaties zodat het culturele aanbod in Groningen levendig blijft. Er zijn subsidies voor het bedrijfsleven en ondernemers, om ze te helpen innoveren en verduurzamen.

Opdrachtomschrijving
Vanuit het agroprogramma worden consulenten ingezet om agrarische ondernemers te begeleiden, te ontzorgen en te faciliteren in overzicht, afstemming en coördinatie bij het vormgeven van de integrale oplossing. De functie van consulent is daarmee veelzijdig: een consulent krijgt de rol van vertrouwenspersoon naast de agrariër om de problematiek in kaart te brengen, mee te denken over de integrale oplossing en de agrarisch ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen bij procedurele kwesties. Daarnaast helpt de consulent bij het organiseren van de juiste kennis en expertise en is hij/zij een spin in het web, die de weg weet naar de betrokken instanties. ‘ Het agroprogramma is in opbouw en dit betekent dat de wijze waarop het programma met inzet van consulenten uitgevoerd wordt, voortdurend in ontwikkeling is.

Competenties
Ten aanzien van deze opdracht worden de volgende gedragskenmerken gevraagd:

 • Communicatief;
 • Politiek sensitief;
 • Klantgericht;
 • Resultaatgericht;
 • Analytisch;
 • Integrale blik.

Eisen en wensen:   

 1. Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau;
 2. Je beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie;
 3. Je hebt aantoonbare werkervaring met de afwikkeling van milieuschade;
 4. Je hebt aantoonbare werkervaring met consultancy op het gebied van ruimtelijke ordening;
 5. Je beschikt over een gevolgde opleiding/cursus op het gebied van Consultancy.
Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Voeg een motivatiebrief van maximaal 2 pagina’s A4 en CV van maximaal 3 pagina’s A4, enkelzijdig, lettergrootte 10 toe (PDF). Ten aanzien van referenties de vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Vermeld het opdrachtnummer op je eventuele reactie. Stuur je CV en motivatiebrief voor 13 september 2021 naar ons administratiekantoor zp@jong-en-ko.nl
Overige informatie in verband met Corona 
In verband met de richtlijnen van het RIVM, werken onze collega’s waar mogelijk thuis. Komt de kandidaat in aanmerking voor een interview, dan plant de opdrachtgever vooralsnog een video-gesprek in met de kandidaat. Er zal tijdig contact worden opgenomen om de instructies hiervoor door te nemen. De kandidaat voert het gesprek alleen.
 • Begindatum: z.s.m
 • Einddatum opdracht: 6 maanden vanaf begoindatum
 • Optie tot verlenging: Ja; 1×6 maanden
 • Standplaats: Groningen
 • Uren : 24uren per week 
 • Gesprek: 18 september as.
Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je mail. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.  
Nadere informatie verkrijgbaar bij team ZP&co 085 – 487 85 00.  
ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP’ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP’ers. Wij hebben ze. Meld jouw vacature aan op ons administratiekantoor zp@jong-en-ko.nl Met een achterban van ruim 14.000 ZZP’ers heeft de coöperatie altijd een oplossing.   

     

Consulent Agroprogramma  /Provincie Groningen/ 90 incl.0,0 flextender / 6756

Tagged as: Bouw en Infra, Consultancy, Milieu en Groen, Projectmanagement