• Leiden
 • Solliciteren is gesloten
 • Opdrachtnummer: X 21267

LUMC

Voor het LUMC zijn we op zoek naar een

Senior IT-Specialist Security

De organisatie
De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, kennisontwikkeling en het werken met de nieuwste technologie voorop. Je komt te werken binnen het team Infrastructuurdiensten. Dit team is de kern van onze IT-afdeling: wij zijn eindverantwoordelijk voor de gehele IT-structuur van het LUMC. In totaal bestaat het team uit 21 collega’s en 5 subgroepen: Netwerk, Datacenter, Telefonie, Linux en Security & Authenticatie. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. We zoeken naar positief ingestelde teamleden met de juiste teamspirit, om te helpen de IT-infrastructuur van het LUMC verder te ontwikkelen en optimaliseren.

Opdrachtomschrijving
Als senior IT-specialist Security ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en dagelijks onderhouden van diverse aan security gerelateerde onderdelen in de IT van het ziekenhuis. Een cruciale functie waarbij jouw kennis en ervaring van essentieel belang zijn. Je vervult een rol bij het dagelijks beheer op gebied van security en authenticatie, waaronder onder meer onze Active Directory, antivirus omgeving, de firewall en remote access gateway oplossingen. Daarnaast zorgt jouw team voor diverse randvoorwaarden voor veilige informatievoorziening, van OS-patching tot het veilig aanbieden van websites, portalen en externe toegang, blue en red team security testing middels het gebruik van diverse tools en het uitvoeren van ‘hardening’ activiteiten. Naast deze beheerwerkzaamheden ben je samen met de overige teamleden verantwoordelijk voor vernieuwing en toekomstige ontwikkelingen op gebied van authenticatie en security. Op basis van de LUMC IT-visie en architectuur-roadmap werk je aan de projecten met de hoogste prioriteit en toegevoegde waarde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het implementeren van een NextGen antivirus solution, het optimaliseren van authenticatie, en het implementeren en optimaliseren van het Security Operations Center. Je adviseert het management en de Chief Information Security Officer en werkt nauw samen met de Information Security Officers en het CERT. Binnen jouw functie heb je met de drie pijlers van ons academische centrum te maken: zorg, onderzoek en onderwijs. Dit maakt de functie uitdagend en afwisselend: de ene dag beveilig je de infrastructuur voor het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en de volgende doe je dit voor een rekencluster voor DNA-onderzoek. Daarnaast ben je het aanspeekpunt voor het team en voor collega’s buiten de afdeling. Zij zullen je vragen om advies en hulp bij het oplossen van ingewikkelde vraagstukken. Ten slotte begeleid je meer junior medewerkers: je leidt ze op door middel van training en coaching on the job, waarbij het doel is dat het hele team zich ontwikkelt, en je helpt het LUMC stap voor stap verder te brengen.

Competenties

 • Goed analytisch denkvermogen, een open en oprechte houden en goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk.
 • Je bent in staat om goede relaties op te bouwen met de interne organisatie; je verdiept je graag in de uitdagingen van de organisatie, en zet je in om die op te losse

Eisen en wensen  

 1. Je hebt een afgeronde hbo en/of universitaire opleiding hebt is dit een grote plus gezien de academische omgeving waar je je in bevindt.
 2. Je hebt ervaring met het werken binnen een complexe en veeleisende (multi-stakeholder) omgeving.
 3. Je vindt het geen probleem om sporadisch werkzaamheden buiten kantoortijden uit te voeren.
 4. Je beschikt over aantoonbare ervaring en certificering op het gebied van security en authenticatie. Voorbeelden: powershell kennis, kennis over aspecten van authenticatie zoals federatie, DNS, certificaten en encryption, MFA, GPOs, patching middels WSUS en/of SCCM.
Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Voeg een motivatiebrief van maximaal 2 pagina’s A4 en CV van maximaal 3 pagina’s A4, enkelzijdig, lettergrootte 10 toe in Word. Ten aanzien van referenties vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer. Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Vermeld het opdrachtnummer op je eventuele reactie. Stuur je CV en motivatiebrief voor 17 september 2021 naar ons administratiekantoor zp@jong-en-ko.nl.  
Overige informatie in verband met Corona   
In verband met de richtlijnen van het RIVM, werken onze collega’s waar mogelijk thuis. Komt de kandidaat in aanmerking voor een interview, dan plant de opdrachtgever vooralsnog een video-gesprek in met de kandidaat. Er zal tijdig contact worden opgenomen om de instructies hiervoor door te nemen. De kandidaat voert het gesprek alleen.  
 • Begindatum: 1 oktober 2021
 • Einddatum: 31 maart 2022
 • Optie tot verlenging: Ja;
 • Standplaats: Leiden
 • Uren: 36 uur per week  
 • Aantal ZZP’ers: 1
 • Gesprek: z.s.m.
Deze opdracht is een niet specifieke zzp opdracht. Informeer naar de mogelijkheden. De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Voor de periode van de opdracht gaan wij met u een tijdelijk
dienstverband aan. 
Indien je geen ZZP’er bent kun je ook reageren. Wij bieden je dan, voor de periode van de opdracht, een marktconform salaris.
ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP’ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP’ers. Wij hebben ze. Meld uw vacature aan op ons administratie zp@jong-en-ko.nl.  Met een achterban van ruim 14.000 ZZP’ers heeft de coöperatie altijd een oplossing. 
 
Senior IT-Specialist Security/ LUMC/  onbekend /  MS staffing 

Tagged as: ICT en IT, Interim management