• Heesch
 • Solliciteren is gesloten
 • Opdrachtnummer: Z 21283

gemeente Bernheze

Voor de gemeente Bernheze zijn we op zoek naar een     

  

Projectleider Verkiezingen

  

De organisatie
Bernheze is een unieke gemeente in een landelijke omgeving. Hier kun je mooi wonen. We zijn een gemeente die zich kenmerkt door maatschappelijk betrokken inwoners en ondernemers. Dit zorgt voor een grote sociale samenhang binnen de vijf kernen.

Als gemeente willen wij midden in de samenleving staan en het beste doen voor en met Bernheze. Dat zie je in de openbare ruimte en dat ervaren inwoners, bedrijven en instellingen in onze dienstverlening. We werken aan de ontwikkeling van de organisatie, zodat we goede dienstverlening kunnen blijven bieden aan onze inwoners. We gaan Terug naar de Kern: het beste doen voor en mét de samenleving. In onze organisatie met 200 medewerkers zijn de lijnen kort, is de sfeer informeel en hebben we zelforganisatie hoog in het vaandel staan.

Opdrachtomschrijving
De opdracht is een tijdelijke inhuur van een ervaren projectleider voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart 2022. Het gaat om een opdracht van 1 oktober 2021 tot 1 april 2022 voor gemiddeld 24 uur per week.

De eerste maanden zul je minder uren aan het project spenderen. Naarmate de datum van de verkiezingen dichterbij komt neemt het aantal uren toe. Op de verkiezingsdag ben je in Bernheze aanwezig om als spin in het web alle voorkomende taken en obstakels op te pakken.

Opdracht:

 • Je houdt je bezig met het actualiseren en uitvoeren van het draaiboek Verkiezingen, de afstemming met alle betrokkenen (bestuur, griffie, kiesraad, ambtelijke organisatie, burgers), de indeling/bezetting van stembureaus en de procedures van de verkiezingen.
 • Daarnaast ga je aan de slag met de volledige registratie van de verschillende politieke partijen, met het succesvol organiseren van een proefinlevering van de kandidatenlijst.
 • Je bent bekend met het verwerken van de kiesgerechtigheid en wijze van stemmen (zoals kiezerspas, volmacht, stempas).
 • Jij kent de rechten/plichten van de kiezers (bijvoorbeeld bezwaar maken, openbaarheid, helpen bij stemmen, legitimatie, overlast).
 • Je vindt het daarnaast leuk om de medewerkers van het stembureau te instrueren en te begeleiden.
 • Je stuurt de projectgroep Verkiezingen aan, die je zelf gaat samenstellen.
 • Je verzorgt de communicatie over de verkiezingen.

Eisen en wensen:   

 1. Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 2. Je hebt  in de afgelopen tien jaren minimaal vijf jaren werkervaring op het gebied van Burgerzaken en Verkiezingen;
 3. Je bent in de afgelopen tien jaren minimaal één keer Projectleider Verkiezingen bij een gemeente is geweest;
 4. Je kan een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen;
 5. Je kan kan een actueel Uniform Europees Aanbestedingsdocument (voorheen Eigen Verklaring) overleggen;
 6. Uit jouwCV blijkt duidelijk aantoonbaar dat jij ervaring hebt met het organiseren van gemeenteraadsverkiezingen;
 7. Het is een pre als je gewerkt hebt met de verkiezingssoftware van Procura.
Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Voeg een motivatiebrief van maximaal 2 pagina’s A4 en CV van maximaal 3 pagina’s A4, enkelzijdig, lettergrootte 10 toe (PDF). Ten aanzien van referenties de vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Vermeld het opdrachtnummer op je eventuele reactie. Stuur je CV en motivatiebrief voor 20 september 2021 naar ons administratiekantoor zp@jong-en-ko.nl
Overige informatie in verband met Corona 
In verband met de richtlijnen van het RIVM, werken onze collega’s waar mogelijk thuis. Komt de kandidaat in aanmerking voor een interview, dan plant de opdrachtgever vooralsnog een video-gesprek in met de kandidaat. Er zal tijdig contact worden opgenomen om de instructies hiervoor door te nemen. De kandidaat voert het gesprek alleen.
 • Begindatum: 1 oktober 2021
 • Einddatum opdracht: 31 maart 2022
 • Optie tot verlenging: Ja; 2×3 maanden
 • Standplaats: Heesch
 • Uren : 24 uren per week
 • Gesprek: 24 september as.
Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je mail. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.  
Nadere informatie verkrijgbaar bij team ZP&co 085 – 487 85 00.  
ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP’ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP’ers. Wij hebben ze. Meld jouw vacature aan op ons administratiekantoor zp@jong-en-ko.nl Met een achterban van ruim 14.000 ZZP’ers heeft de coöperatie altijd een oplossing.   

     

Projectleider Verkiezingen/ Gemeente Bernheze / 0-100 / werkeninnoordoostbrabant.nl/ 5470

Tagged as: Projectmanagement