• Epe
 • Solliciteren is gesloten
 • Opdrachtnummer: Z 21332

Gemeente Epe

Voor de gemeente Epe zijn we op zoek naar een

WMO Consulent

 

Opdrachtomschrijving
Wij zijn namens de gemeente Epe op zoek naar ervaren een WMO Consulent die per oktober aan de slag kan gaan. Belangrijk is dat je ervaring hebt met het indiceren op het gebied van begeleidingsvraagstukken. Vind jij het leuk om gesprekken te voeren met cliënten ten behoeve van het onderzoek en durf jij resultaatgericht te werken? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Verantwoordelijkheden

 • Je doet een zorgvuldig onderzoek ten behoeve van het maatwerkonderzoek;
 • Je brengt de ondersteuningsbehoefte in kaart en bespreekt de mogelijkheden met de cliënt;
 • Je stelt het onderzoeksverslag op;
 • Je maakt de beschikking op;

Eisen en wensen

 1. Plannen en organiseren zit in jouw bloed. Je bent het centrale aanspreekpunt van de organisatie en zorgt er als WMO consulent voor dat alles in tot in de puntjes is georganiseerd.
 2. Je hebt een afgeronde HBO opleiding die afgestemd is op de functie.
 3. Je hebt kennis en expertise op het vlak van Begeleiding binnen de WMO.
 4. Het is een pre als je allround werkervaring hebt als WMO-consulent.
 5. Je bent communicatief vaardig en past je communicatie aan op de doelgroep.
 6. Je bent in staat om de eigen kracht, zelfredzaamheid van de bewoner en het inzetten en versterken van diens netwerk voorop te zetten in de gespreksvoering.
 7. Je houdt ervan om op zoek te gaan naar creatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen.
 8. Het is een pre als je kennis hebt van de sociale kaart in de regio.
 9. Je krijgt in jouw werk energie van persoonlijk contact. Je collega’s en cliënten staan daarin centraal.
 10. Je motiveert en ondersteunt de klant bij het verkennen van mogelijkheden om gebruik te maken van eigen kracht en eigen netwerk.
Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Voeg een motivatiebrief van maximaal 2 pagina’s A4 en CV van maximaal 3 pagina’s A4, enkelzijdig, lettergrootte 10 toe in Word. Ten aanzien van referenties vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer. Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Vermeld het opdrachtnummer op je eventuele reactie. Stuur je CV en motivatiebrief voor 23 september 2021 naar ons administratiekantoor zp@jong-en-ko.nl.  
Overige informatie in verband met Corona   
In verband met de richtlijnen van het RIVM, werken onze collega’s waar mogelijk thuis. Komt de kandidaat in aanmerking voor een interview, dan plant de opdrachtgever vooralsnog een video-gesprek in met de kandidaat. Er zal tijdig contact worden opgenomen om de instructies hiervoor door te nemen. De kandidaat voert het gesprek alleen.  
 • Begindatum: 4 oktober 2021
 • Einddatum: 1 februari 2022
 • Optie tot verlenging: Ja; 2 keer 3 maanden
 • Standplaats: Epe
 • Uren: 28 tot 32 uur per week  
 • Aantal kandidaten: 1
 • Gesprek: z.s.m
Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je mail. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.  
Indien je geen ZZP’er bent kun je ook reageren. Wij bieden je dan, voor de periode van de opdracht, een marktconform salaris.  
ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP’ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP’ers. Wij hebben ze. Meld uw vacature aan op ons administratie info@jong-en-ko.nl.  Met een achterban van ruim 14.000 ZZP’ers heeft de coöperatie altijd een oplossing. 
WMO Consulent/gemeente epe/inhuur gelderland/60/

Tagged as: Sociaal Maatschappelijk Domein