CV of portfolio

Welkom bij ZP&co!

Wij waarderen het bijzonder dat je je cv/portfolio bij ons onder de aandacht wilt brengen. Wij zullen uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omgaan.

Zodra je cv is geüpload, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We proberen dat te doen op de eerste werkdag na inzending van jouw gegevens.

Het gesprek gaat over jou, wat je hebt gedaan tot nu toe en wat jouw ambities zijn. Natuurlijk vertellen we ook wat de coöperatie voor jou kan betekenen. Vervolgens gaan we in op jouw ambities, je gemiddeld tarief, het aantal uren dat je beschikbaar bent voor opdrachten en eventueel hoever je wilt reizen voor een opdracht. Je curriculum vitae en je belangrijkste persoonlijke gegevens te weten: adresgegevens, e-mailadres, telefoonnummer en je opleidingsniveau noteren we in ons matchingsysteem.

Op basis van je CV en het gesprek maken wij een profiel aan. Het profiel bestaat uit kernwoorden, bijvoorbeeld:

  • Ervaring in de sectoren : Energie sector of overheid
  • Expertise : Business Developer of HR Manager
  • Opleidingsrichting: Recht of Technische Informatica
  • Een indeling in vakgebieden waarin je werkzaam bent of bent geweest.

Op basis van van jou profiel krijg je dan gerichte berichten over openstaande opdrachten binnen je vakgebied.

ZP&co wil jou helpen aan een nieuwe opdracht. Mocht je vragen hebben bel ons dan of stel je vraag gerust via ons contactformulier.

Voor alle duidelijkheid: Op deze website worden dagelijks vele leuke opdrachten geplaatst. Wij stellen de beste mensen voor en dat behoeft niet perse een lid te zijn. Wel biedt het lidmaatschap jou veel voordelen en kun je meebouwen aan een sterke coöperatie om deze voordelen nog sterker te maken. Maar die keus ligt bij jou.

upload snel je CV/portfolio