Loading...
Lid2019-04-26T16:25:38+00:00

Nieuw lid

Bedankt voor interesse om lid te worden van onze Coöperatie ZP&co!
Om definitief als lid ingeschreven te worden, hebben we een aantal gegevens van je nodig. We sturen je een inschrijfformulier op.  Vul het inschrijfformulier voor het  lidmaatschap in en stuur het op. Omdat het lidmaatschap een juridische verbintenis is, dient de aanvraag te worden ondertekend.

Heb je net je cv/portfolio opgestuurd?
Dan hoef je nog even niets te doen. Nadat we je profiel hebben aangemaakt in ons matchingsysteem sturen we altijd, vrijblijvend, een inschrijfformulier.

Na je aanmelding nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. Na dit gesprek en het ontvangen van het inschrijfgeld ben je officieel lid. Je ontvangt dan een bewijs van inschrijving, een kopie van de oprichtingsakte en kopie van het huishoudelijk reglement.

Ook met de lidmaatschapsgegevens gaan we uiterst zorgvuldig om. De bewaarplicht geldt vanuit de statuten en de belastingdienst, omdat je als lid mede-eigenaar bent, je de contributie kunt aftrekken voor de belasting en een belastingvrije winst uitkering kunt ontvangen.

Businessclub
Als ZP’er koppelen wij jouw ZP bedrijf aan ondernemersnetwerken.
We zijn sponsor van DVS 33 uit Ermelo. Een voetbalclub uit de 3 divisie met de ambitie om in de 2e divisie  te spelen. De Business Club DVS33 is een van de grootste bedrijven netwerken van Nederland. Eén keer in de twee weken is er een leuke voetbalwedstrijd. Na de wedstrijd is er altijd een netwerkborrel en wordt je door ZP&co op een informele wijze geïntroduceerd in dit grote netwerk.
Wil je zo’n evenement gratis bezoeken en je netwerk vergroten bel ons dan en wij zorgen er voor dat er (vrij)kaarten beschikbaar zijn.

Meld je snel aan

Ik ga akkoord met het Privacy statement
Bij toestemming zal je cv 1 jaar worden bewaard.