Nieuw lid

Bedankt voor je interesse om lid te worden van onze Coöperatie ZP&co!
Om definitief als lid ingeschreven te worden, hebben we een aantal gegevens van je nodig. Vervolgens sturen we je een inschrijfformulier op. We verzoeken je om dit formulier in te vullen en ondertekend naar ons op te sturen. Omdat het lidmaatschap een juridische verbintenis is, dient de aanvraag te worden ondertekend.

Heb je net je cv/portfolio opgestuurd?
Dan hoef je nog even niets te doen. Nadat we je profiel hebben aangemaakt in ons matchingsysteem sturen we altijd, vrijblijvend, een inschrijfformulier.

Na je aanmelding nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. Na dit gesprek en het ontvangen van het inschrijfgeld ben je officieel lid. Je ontvangt dan een bewijs van inschrijving, een kopie van de oprichtingsakte en kopie van het huishoudelijk reglement.

Ook met de lidmaatschapsgegevens gaan we uiterst zorgvuldig om. Omdat je als lid mede-eigenaar bent, geldt er vanuit de statuten en de Belastingdienst een bewaarplicht. Als medelid kun je de contributie aftrekken van de belasting en kun je een belastingvrije winstuitkering ontvangen.

Businessclub

Als zp’er koppelen we jouw organisatie aan ondernemersnetwerken.

We zijn sponsor van DVS 33 uit Ermelo. Een voetbalclub uit de 3e divisie met de ambitie om in de 2e divisie te spelen. De Business Club DVS33 is één van de grootste bedrijven netwerken van Nederland. Eén keer in de twee weken is er een leuke voetbalwedstrijd. Na de wedstrijd is er altijd een netwerkborrel en word je door ZP&co op een informele wijze geïntroduceerd in dit grote netwerk.

Wil je zo’n evenement gratis bezoeken en je netwerk vergroten? Bel ons! Dan zorgen wij ervoor dat er (vrij)kaarten beschikbaar worden gesteld.

Meld je snel aan