Beste Zelfstandig Professional, 

Ons jaarlijkse evenement komt er weer aan. Wij hebben weer een heel leuk programma opgesteld.

Op donderdag 6 februari nodigen we je (met partner) uit voor een bierproeverij in Bierbrouwerij UDDELAER in Koetshuis Kasteel Staverden.  Dit onder leiding van voormalig wereld-en olympisch kampioen hockey Jacques Brinkman!

  • 16.30 uur Ontvangst
  • 17.00 uur Rondleiding en bierproeverij
  • 18.00 uur Gezellig samen eten
  • 19.00 uur Ledenvergadering (voor iedereen toegankelijk)
  • 20.00 uur Afsluitende Borrel 

We zien jullie graag uiteraard allemaal verschijnen!  Laat je even weten of je komt en of je van de maaltijd en/of bierproeverij gebruik wilt maken? Mail je aanwezigheid graag naar m.meij@zp-en-co.nl

Kosten

Bierproeverij: Gratis voor leden / 16 euro voor partners van leden en niet leden. 

Wil je aub vooraf betalen op NL16RABO0320755487 tnv Coöperatie ZP&co ovv jouw naam. Als de betaling binnen is ontvang je een rekening die je in je boekhouding kunt verwerken.

Maaltijd: 15 euro per persoon (inclusief drankje) kan ter plekke worden afgerekend.

Groet,

Team ZP&co

 

Eigenaar Jacques Brinkman

Eigenaar van Bierbrouwerij De Uddelaer is Jacques Brinkman, voormalig wereld-en olympisch kampioen hockey. Als ondernemer in sportartikelen kreeg hij belangstelling en waardering voor ambachtelijke productiemethoden die hij leerde kennen tijdens de vele bezoeken aan India en Pakistan. De kennismaking in Uddel met ambachtelijk bierbrouwen was het begin van de realisatie va

n een lang bestaand idee: kennis en ervaring opbouwen voor de combinatie van vakman en ondernemer. Gestart als leerling is hij inmiddels eigenaar en brouwmeester van Bierbrouwerij De Uddelaer.

Adres: Koetshuis Kasteel Staverden, Staverdenseweg 283A, 3852 NV Ermelo.