ZP&co

Wat gaat de tijd toch snel…

…In 2017 zijn wij begonnen met het ‘optuigen’ van ZP&co, de coöperatie van Zzp-ers en Zelfstandige Professionals. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot het grootste landelijke netwerk in z’n soort. Van het bieden van een netwerk, dat aangesloten zzp-ers bemiddelt naar interessante opdrachten, komt het stuk belangenbehartiging ook steeds meer tot wasdom.

Dit wordt onder andere bekrachtigt in onze alliantie met PZO (Platform Zelfstandige Ondernemers). Middels deze alliantie praten wij mee met het landsbestuur over belangrijke onderwerpen, zoals de ontwikkeling van de DBA-wetgeving en zien wij ons tevens vertegenwoordigt middels een zetel in de SER.

Daarnaast hebben we grote stappen gemaakt bij de ontwikkeling van een sociaal vangnet voor ZZP-ers en samen met PZO heb wij een ‘Care Management Fund’ opgezet. CMF is een fonds dat jou de eerste 2 jaar een inkomen garandeert bij ziekte. Daarnaast spaar je een leuk potje voor je oude dag….

Last but not least willen we langs deze weg van de gelegenheid gebruik maken om kenbaar te maken, dat we goede vorderingen hebben gemaakt met het invoeren van een kwaliteitssysteem, gebaseerd op ISO 9001:2015 en dat de externe audit van de certificeerder medio november zal plaatsvinden.

Ben jij Zzp-er en zoek jij naar een modus om de uitdagingen van morgen het hoofd te bieden, of wil je meer weten over onze coöperatie, Klik dan hier voor een bezoek aan onze website en laat jouw cv vandaag nog bij ons achter!

Ken jij nog mensen in jouw netwerk, waarvan je denkt dat we elkaar zouden kunnen versterken, stuur hem of haar dan ook even door naar onze site, want samen bouwen we ZP&co!