Informatie voor opdrachtgevers

De coöperatie ZP&co u.a. is een coöperatie van expertise Zelfstandig Professionals. De leden zijn eigenaar van de coöperatie. De doelstelling van de coöperatie is om expertise ZP-ers te bemiddelen naar opdrachten.We gedragen ons als een detacheringsorganisatie maar zijn het feitelijk niet. De coöperatie is zo vormgegeven dat de ZP-er als ondernemer geheel uit de verf komt en ZP&co alle wettelijke aansprakelijkheden afdekt ten aanzien van de Wet DBA.

Daarnaast zorgt de coöperatie ervoor dat alle leden gescreend zijn en de leden een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Zo bent u altijd gevrijwaard van eventuele aansprakelijkheden en kunt er zeker van zijn dat u de beste kandidaat krijgt.

Wij geloven in eerlijk en oprecht zakendoen. Maar dat zaken doen ook een kwestie is van gunnen. Daarom koppelen we onze zakelijke netwerken aan elkaar en aan ons ZP netwerk. Dit doen we niet alleen op netwerkniveau maar ook op scholingsniveau. Binnen ons netwerk zitten diverse vakspecialisten met naam en faam die u en uw bedrijf zomaar een nieuw idee toe kunnen werpen op onze netwerk- en scholingsbijeenkomsten.

Wij vragen voor onze dienstverlening een standaard vergoeding (opdrachtfee) bovenop het uurtarief van onze ZP-er. Dat is ons verdienmodel. Die opdrachtfee is voor elke opdrachtgever/opdracht die we aangaan hetzelfde. Immers, voor elke opdracht die we aannemen moeten we dezelfde inspanning leveren. Omdat we als ZP&co geen “winstdoelstelling” hebben, kunnen we de opdrachtfee laag houden.

Wij zijn blij als u ons het vertrouwen geeft dat wij voor u een opdracht mogen invullen. Het aanleveren van een opdracht gaat heel eenvoudig. U klikt hier op “ opdrachten” en u wordt automatisch doorgeleid naar een invulblad. Vul hier uw naam, organisatie en kvk nummer in en upload vervolgens uw opdracht. en wij vullen het voor u in.

Voor ons is een goede relatie met u van grootste belang want een goede relatie doet geven en nemen. Een opdrachtgever waarmee we samenwerken, kan begunstiger worden van onze coöperatie. Dit heeft voordelen zoals een lagere bemiddelingsfee, een rol in onze ledenorganisatie en gebruik maken van onze ledendiensten. Voor meer informatie kijk op onze pagina begunstiger.