Informatie over het aanmelden van opdrachten

Bedrijven die op zoek zijn naar een ZP’er. Wij hebben ze!!  Met een achterban van ruim 14.000 ZP-ers heeft de coöperatie altijd een oplossing in huis.

Wij voelen ons bijzonder vereerd dat je bij de Coöperatie ZP&co een opdracht wilt uitzetten voor het vinden van een Zelfstandig Professionals. Als bedrijf/overheidsorganisatie weet je dat wij werken zonder winstoogmerk. Dat houdt in dat de ZP’er zelfstandig zijn/haar tarief bepaalt. ZP&co legt daar een slechts een kleine vergoeding bovenop om onze bedrijfsvoeringskosten te dekken.

Na ontvangst van de opdracht zullen wij contact met je opnemen, omdat wij het belangrijk vinden dat we bij jouw organisatie de juiste ZP’er vinden.

Wij proberen zoveel mogelijk ZP’ers te bemiddelen die in de buurt van de de opdrachtgever wonen. Zo werken we een klein beetje mee aan een circulaire samenleving.

Ook als ZP’er kun je een opdracht aanbrengen bij de coöperatie voor een externe opdrachtgever. Kunnen wij die opdracht voor je invullen, dan krijg je daarvoor een passende vergoeding.

Het aanmelden van een opdracht gaat snel en is heel eenvoudig door middel van onderstaande button.

Opdracht aanmelden