Loading...
Partners2018-02-09T16:13:21+00:00

Partners

ZP&co werkt samen met een aantal partners. Deze partners voegen iets toe aan ons concept en ondersteunen ZP-er in zijn ondernemerschap. Immer vanuit expertise verbinden en versterken is de sleutel tot groei en bloei.

ZZP Nederland

ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor zelfstandigen zonder personeel in Nederland. Uit onvrede met de toenmalige (2005) mogelijkheden voor kleine ondernemers is ZZP Nederland ontstaan. Oprichter Johan Marrink merkte op dat de informatie over ondernemerschap wel erg karig was. Als het er al was, werd de informatie ook nog eens slecht uitgelegd. Hier moest wat aan gebeuren. Een dag later was de oprichting van ZZP Nederland een feit. De website van ZZP Nederland richtte zich vooral op informatie over ondernemerschap zo duidelijk mogelijk op te schrijven om zodoende ondernemerschap te stimuleren.

Ikonderneemhet.nl is een online ontmoetingsplaats voor ondernemers, bedrijfsleven, overheid en onderwijs. De leden delen kennis, opdrachten, netwerken, bijeenkomsten en informatie met elkaar die elke ondernemer kan gebruiken om zijn omzet te verhogen en te groeien. Laat je inspireren of inspireer anderen door te bloggen. Ben je op zoek naar specialisten? Plaats dan een opdracht. Heb je interessante producten of diensten? De marktplaats is er speciaal voor jou. Formeer je eigen groep of wordt lid van groepen of verenigingen. Ikonderneemhet.nl is gratis voor ondernemers. Bedrijven, overheden en onderwijs betalen een bijdrage, en hebben daarmee directe toegang tot talentvolle ondernemers in hun regio of landelijk.  Voor eeen leuk introductiefilmpje https://youtu.be/e8SaB1RWwVc