Uitnodiging


ZP&co wil ook dit jaar weer onze leden, pre-leden, opdrachtgevers en andere bedrijven uitnodigen voor een Kerstbijeenkomst. Dit keer kiezen we als locatie ons eigen kantoor in de Koestraat 2 in Hattem.

Deze keer hebben we uitgenodigd Ingo Wewer van Wij-N-Wereld. Ingo is een bekende in de bemiddelingswereld. Hij heeft onder andere gewerkt voor Randstad Holding. Na zijn loopbaan is Ingo zijn passie gaan volgen en heeft hij in Den Haag een wijnwinkel opgezet waarin alleen topwijnen worden verkocht. Elke wijn heeft zijn eigen verhaal en Ingo zoekt alleen wijnen die elders in Nederland niet te koop zijn. Zijn klantenkring is groot maar ook interessant, zo is hij al jarenlang vaste leverancier aan de Sociaal Economische Raad. Misschien proeft u wel het wijntje dat regelmatig door minister-president Rutte wordt gedronken.   

Wij willen u uitnodigen voor een WijnProeverij (inclusief hapjes)  op dinsdag 18 december 19.00 tot 22.00 uurVanaf 18.30 uur kunt u binnenlopen.

Programma

Welkom door directie ZP&co

Happen en proeven

 

  1. Graag ontvangen wij uiterlijk vrijdag 10 december  uw aanmelding voor deze wijnproeverij.
  2. De kosten zijn voor leden 10 euro – niet leden 12,50 euro. 
  3. U kunt zich aanmelden op info@zp-en-co.nl
  4. Betaling: Graag uw bijdrage vóór 15 december op rekening: NL 39 RABO 0317 3863 60 t.n.v. Coöperatie ZP&co u.a. onder vermelding van “kerst 2018”. Een rekening krijgt u achterafopgestuurd.

Over ‘Wij-N-Wereld’:

Wij-N-Wereld is een initiatief van de Haagse (wijn)historicus Ingo Wewer. Gestart in 2003 heeft hij inmiddels 15 jaar ervaring met de inkoop van goede en prijsvriendelijke wijnen. Het ‘wij’ vormt de hechte verbinding tussen de wijnboer en Wij-N-Wereld. Ingo kent alle wijnboeren persoonlijk en selecteert zelf alle wijnen. De verhalen achter de ambachtelijke producenten en de wijnen deelt Ingo graag met u. Heeft u een vraag of wilt u meer uitleg over een specifieke wijn(soort) dan kunt u contact met Ingo opnemen.

Hartelijke groet,

Bestuur, Directie  en team van de coöperatie ZP&co u.a.