Loading...
Lidmaatschap2018-02-27T11:10:52+00:00

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Een coöperatie bestaat uit leden/mede-eigenaren. Om lid/mede-eigenaar te kunnen zijn moet er een lidmaatschapsbijdrage worden gevraagd. Dit is wettelijk eis,  waaraan de coöperatie ZP&co moet voldoen. De Algemene Ledenvergadering heeft besloten de lidmaatschapsbijdrage voor 2017/2018 op € 90,00 (per jaar) vast te stellen. Naast het lidmaatschap betaald u éénmalig inschrijfgeld van € 25,00. 

In ons lidmaatschap zit tevens het lidmaatschap van ZZP-Nederland. Indien u al lid bent van ZZP Nederland wordt uw lidmaatschap automatisch omgezet naar het collectieve lidmaatschap van ZP&co/ZZP-Nederland. Zowel bij het aangaan als het eventuele beëindigen van het lidmaatschap ZP&co worden er geen verrekeningen door beide organisatie uitgevoerd. Beëindig je het lidmaatschap van ZP&co dan beëindigd je automatisch het lidmaatschap van ZZP-Nederland. In dat geval zal ZZP-Nederland je benaderen voor een eventuele verlenging van het lidmaatschap ZZP-Nederland

Het lidmaatschap van de coöperatie ZP&co u.a. is fiscaal aftrekbaar als ondernemer/zzp-er. Wij streven erna om bij “winst” van de coöperatie de lidmaatschapsbijdrage als een belastingvrije winstuitkering aan de coöperatie leden/eigenaars terug te betalen.     

Actie

In 2018 bedraagt het lidmaatschap 90,00 per jaar. Daarnaast betaalt u eenmalig inschrijfgeld van € 25,00. Indien u zich in 2018 nog inschrijft, betaalt u slechts € 99,00. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Visitekaartjes

BijzonderDruk is een onderneming voor voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze onderneming is de eerste begunstiger van onze coöperatie.

Samen met BijzonderDruk hebben wij een leuke aanbieding voor ZP&co leden en sympathisanten:

  • Een membervisitekaartje is uw eigen visitekaartje aangevuld met het ZP logo.
  • Een gewoon visitekaartje is een kaartje van ZP&co aangevuld met uw naam en bedrijfsgegevens.
    • Member- of visitekaartje 100 stuks € 10,00
  • U kunt ook, via ons, uw eigen visitekaartje laten printen.
    • Eigen visitekaartjes 100 stuks € 12,50
  • Als derde optie kunt u kiezen voor een eigen visitekaartje met aan de achterzijde van het kaartje het standaard visitekaartje van ZP&co.
    • Dubbel visitekaartjes 100 stuks € 15,00

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Met toestemming van de coöperatie ZP&co mag een lid, het ZP&co logo gebruiken op al zijn commerciële bedrijfsuitingen.